Novi Sad
11.03.2015.
17:30 > 17:41
Pokrajinska vlada saopštila je danas da radovi na Žeželjevom mostu kasne zbog neraščišćenih odnosa između Železnica Srbije i izvođača radova, špansko-italijanskog konzorcijuma AZVI.
  • stanko

    12.03.2015 20:39
    na čekanju
    Dali radnici koje je Zorana pripremila još "čekaju na početak radova"
  • MIKICA

    12.03.2015 10:36
    ZA MALO!
    to su sve lazi,poznavajuci ljude koji rade na mostu i koji su mi rekli da je centralni stub najveci problem i da inzinjeri nemaju resenje jer je stub pravljen na starom kesonu koji je trebalo prvo kompletno izvaditi pa tek onda praviti novi. Tako da sada ne znaju sta i kako dalje, a sve ove price oko zeleznice su za malu decu!
  • Sale NS

    11.03.2015 21:35
    A ko je napravio mostove ?
    Najpre Barže pa se makar nešto pomerilo, pa Duga za drastini pomak i na kraju drumsko-željeznički koji je poravnao situaciju i tako doneo ukompletirao situaciju. Sve to=MM samnogo, mnogo manje para nego što OVI sada dave !
  • ovdasnji

    11.03.2015 18:41
    vlada vojvidine
    je nesposobna !!!
    evo vam resenje
    -obustavite z.transport prema bgd
    -nema prolaza dok ne vratite nase novce
    -n.sad moze dobiti pomoc iz nemacke,austrije,usa,francuske....

    ma napravili bi oni nas most dok si rekao keks da im se malo pokazu zubi kao slovenci ili hrvati,ali ne !!
    samo neka nas jasu i vicu dji-ha !!!!!
  • Liman3

    11.03.2015 18:17
    Odvojmo se vec jednom..
    ...od Srbije i da zavrsimo s njima pa da radimo i gradimo kod nas od nasih para i da mi dajemo uslove a ne da nas zeza ko stigne! kako to da u Beogradu su izgradili cini mi se 2 mosta od kada se poceo graditi Zezelj a kod nas ne moze ni taj jedan jedini da se zavrsi? Mislim da je vreme da svi mi Vojvodjani ustanemo i kazemo STOP i NE Srbiji i da postavimo granice i budemo zasebna drzava i da trosimo nas novac kako hocemo i na sta hocemo a ovako zavisimo od neke Zeleznice Srbije koja se postavila kao investitor od nasih para! E zato nam tako i ide kad nam drugi kroje sudbinu i trose i upravljaju nasim novcem a vi dragi moji Vojvodjani samo cutite i trpite, neka zato nam i treba sve ovo!
  • Сремац

    11.03.2015 17:46
    БРУКА
    Важно је да су направили мост преко Дунава у Београду, који завршава - НИГДЕ.Жежељев мост је мост мученик,гради се петнаест година.Сад тек видим колику грешку су направили новосађани кад су дозволили да се уклони мост на баржама.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna